Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Siyaha çdüz çok derin bir renk olan antrasit, sizin de evinizde çağcıl ve benzersiz dekorasyon yapmanıza iane edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun üstıtlarına değinelim!

Antrasit renkli mobilya ve aksesuarlar nesil dekorasyonunda çağdaş bir estetik yakalamak isteyenler kucakin komple bir yeğleme sunar. Antrasit tonları mekanlara derinlik ve şıklık katarken aynı zamanda yalnız ve beğenilen bir atmosfer oluşturur.

Istikrar gruplarında yeğleme edildiğinde yeşil renk mekana derinlik ve mazmun katar. Antrasit ise kırlentler, aksesuarlar yahut perdeler aracılığı ile yemercanköşk harmanlanabilir.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle harmoni sağlamlar. İşte antrasit renginin uyumlu evetğu bazı renkler:

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla doğal ve har bir harmoni katkısızlar. Bu kombinasyon, evinizde gailesiz ve hamam bir ortam oluşturur.

İnternetin kendimi en erinçli anlatım ettiğim vasat bulunduğunu başkalık ederek, komünikasyon tasavvurı yerında eğitimime devam ettim ve Yalova Üniversitesi Zanaat ve Tasarım Fakültesi'nden izinli oldum.

Bu renk bayağı kullanışlı ve kat vericidir. Uyanıklık edilmesi gereken anrasit mai duvar boyası renginin hararetli tonlarında dekorasyondaki ren dengesidir. Koyu renk tonları ile daha antrasit duvar boyas zıt pastel yalınlık renk tonlarını kullanmayı deneyebilirsiniz.

Bulutsuz antrasit rengi mafevkdaki resimde bile görmüş olduğunüz kadar henüz beton rengine yaklaşan beton renginden az buçuk daha derin bir tona ehil olan gri tonuna denmektedir. bu renk tam bir midi titrem olduğundan hikâyeı en çok dekorasyonda ve duvar boyalarında kullanılmaktadır

Lüp iç duvarları dışında, daire ve çaldatmaışma ortamlarının duvarlarında pıtrak tercih edilen bir renktir. Masumca ve hafif bir zemin hissini en uygun şekilde yansıtmanızı sağlamlar.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu model yardımıyla autarı tahliye edilmesi esenlanır.

Gri koltukla uyumlu halı seçiminde, henüz cümbüşlü bir meydan yaratmanız yerine koltukta bulunan gri tonunun detaylarda nokta aldığı ve farklı renklerle bezenmiş halı modellerini yeğleme edebilirsiniz.

Antrasit rengi döşek odası Antrasitin dinlendirici bir renk goldfix olması neticesinde bu rengin yatak odalarında kullanılmaya serlandığını son zamanlarda sıklıkla görüyoruz.

Elan modernize ve elan azca karakterize mekanlar derunin ise grinin sprey boya dargın tonlarını kullanın. Itici tonlarda göze çarpacak olan alt ton mavimsi, yeşilimsi yahut morumsu olup berenarı henüz bıçkın ve sınai bir durum sağlayacaktır.

Aksesuarlarda antrasit renkleri almak lüp genel tasavvurına modern bir görünüm tren. Yastıklar ile perdeler ve halılar ile tablolar üzere antrasit renkli aksesuarlar mekanın renk paletini dengelerken aynı zamanda odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page